Celebrations in Royal Style

Fout
  • The RokSprocket Module needs the RokSprocket Component enabled.

WORKSHOP MET PROFESSIONEEL VUURWERK

Vuurwerk afsteken is wat de meeste mensen 1 keer per jaar doen. Met oud en nieuw zoekt u alle folders van de lokale vuurwerk handelaren uit om zo uw vuurwerk artikelen bij elkaar te krijgen.
Het is vaak een hele kluif om alles bij elkaar te krijgen.
Royal Fireworks organiseert vuurwerk workshops, op deze manier kan u met een geselcteerd gezelschap zelf een professionele vuurwerkshow opbouwen en als het donker is bewonderen.
Vele mensen dromen ervan om met deze artikelen te kunnen werken, u bouwt samen met uw vrienden, collega's of andere liefhebbers uw eigen vuurwerkshow op. Vooraf wordt er een soort van symposium gehouden om u meer kennis te laten vergaren over het magische zwarte poeder wat de lucht elke keer doet oplichten. Op deze manier trachten we u meer inzicht te geven in het professionele vuurwerk. Het professioneel vuurwerk wat Royal Fireworks gebruikt voldoet aan allerlei testen en aan de desbetreffende regelgeving.

Om gecertificeerd te worden door de KIWA heeft u o.a. stage opdrachten nodig. Deze vuurwerk workshop biedt u 1 van de 10 stage opdrachten die u hiervoor nodig heeft. Verder dient u om gecertificeerd te worden deel te nemen aan een cursus groot vuurwerk, deze kan u zowel in Nederland als in Duitsland volgen.

De vuurwerk workshop show wordt opgebouwd met degelijke materialen, Royal Fireworks heeft speciaal afschietbuizen en lanceer systemen laten ontwikkelen voor vuurwerkshows. De shows zullen electrisch worden ontstoken, kortom veiligheid boven alles. De workshops staan onder toezicht van gecertificeerde pyrotechnici. Deze vakmensen zijn gecertificeerd voor zowel Nederland als Duitsland. Alle benodigde papieren zijn aanwezig, denkt u aan bijvoorbeeld de verzekeringen met een dekking van € 5.000.000 per gebeurtenis. Ook zal er een veiligheidsinspecteur aanwezig zijn, deze heeft dan wel niets te maken met het afsteken van vuurwerk maar zeker niet onbelangrijk bij het transport van het vuurwerk. Royal Fireworks heeft al deze vakmensen, zodat u hier gebruik van kan maken. We hebben te maken met nationale en regionale wetgeving en dienen hier ook zorgvuldig mee om te gaan. Na afloop van de workshop krijgt u een certificaat van deelname. Een bijzonder vrijgezellen of bedrijfsfeest organiseren maakt dat het een dag word om niet snel te vergeten. Ook biedt deze workshop een uitstekende mogelijkheid voor teambuilding aangelegenheden. Voor meer informatie over deze unieke workshop gaat u naar het tabblad "contact" zodat wij u meer informatie kunnen verstrekken.

VUURWERK WORKSHOPS >>Celebrations in Royal Style. Royal Fireworks uw specialist in WORKSHOPS MET VUURWERK.