Celebrations in Royal Style

Fout
  • The RokSprocket Module needs the RokSprocket Component enabled.

VUURWERK EVENEMENTEN

Royal Fireworks bestaat uit een team van enthousiaste, creatieve maar vooral professionele vakmensen (Pyrotechniek). Kortom het zijn allemaal VUURWERK liefhebbers. Wij zijn gecertificeerd bij de KIWA en hebben een vuurwerk beroepsopleiding gevolgd voor het verwerken van vuurwerk. Ook beschikt het bedrijf over een toepassingsvergunning met de juiste verzekeringen welke geschikt zijn voor vuurwerk.

Vuurwerk en daarbij het vuurwerk evenementen is voor ons hele team uit passie geboren. Het succes van uw feest, opening, evenement of andere speciale gebeurtenissen door onze bijdrage is bij ons het uitgangspunt. Een koninklijke vuurwerk show met allure. Het vuurwerk voor onze vuurwerk shows en vuurwerk evenementen laten wij speciaal vervaardigen in China. Samen met uw wensen en ideeën bedenken wij voor u een koninklijke vuurwerkshow die zijn weerga niet kent. Wij verzorgen zelf de import - en export van VUURWERK. Royal Fireworks verzorgt nationale vuurwerk shows en internationale vuurwerk shows.

Een vuurwerk show of vuurwerk evenement wordt nauwkeurig met u samengesteld, u kan mee bepalen in de kleuren, vuurwerkeffecten en vuurwerkproducten die gebruikt moeten worden. U kan kiezen uit sier vuurwerk, knal vuurwerk, grond vuurwerk of lucht vuurwerk. Voor een vuurwerkshow moet er een vergunning of melding gedaan worden, houdt u rekening met het aanvraag termijn.

Een kleine vuurwerkshow kan gedaan worden met een melding, Wij vragen dan online de vuurwerk vergunning aan, deze zal 21 dagen in beslag nemen, dit vuurwerk mag op een kortere afstand ontstoken worden. In de vergunning aanvraag wordt rekening gehouden met consumenten vuurwerk en professioneel vuurwerk. Belangrijke punten om een vuurwerk show of vuurwerk evenement te kunnen ontsteken en waar rekening mee gehouden moet worden zijn onder andere de volgende punten die moeten voldoen om een ontbrandingstoestemming te krijgen:

 

blue to green fireworks effect red to blue effect of fireworks purple peony with red pistil fireworks

 

 

 

 

 

 

De vergunning voor het afsteken van professioneel vuurwerk tijdens uw evenement wordt door ons aangevraagd bij de provincie waar het vuurwerk evenement zal plaats vinden. Gemeentelijke overheden, politie en brandweer worden in de aanvraag betrokken in de vergunning door de provincie.

Kijk ook naar onze online vuurwerk film /link naar maken/ en de online vuurwerk foto's op de vuurwerk website. Hiermee krijgt u een idee wat met vuurwerk allemaal mogelijk is. Van kleine vuurwerk shows tot hele grote vuurwerk shows alles behoort tot de mogelijkheden van het vuurwerk.

U kunt uw vuurwerk ook online bestellen, zowel voor vuurwerk, shows, evenementen als oud en nieuw.

EVENEMENTEN VUURWERK

EVENEMENTENVUURWERK

EVENEMENTEN MET VUURWERK