Celebrations in Royal Style

Fout
  • The RokSprocket Module needs the RokSprocket Component enabled.

Vuurwerk voor u, de vuurwerk consument van 2016.

Afgelopen jaren hebben wij 4 vuurwerk lijnen op de Nederlandse markt gezet, te weten: de Red factory, de Royal Garden, de Fu collectie en de Gallaxy collectie. In deze lijnen hebben wij een verscheidenheid aan artikelen gecreëerd. Niet alleen in effect uitwerking maar ook in prijs. Wij verkopen onder andere de welbekende kanonslag voor de jeugd, maar ook siervuurwerkpakketten en vuurwerkcakes gevuld met 500 gram kruit voor de echte liefhebber.

Al onze artikelen worden uitvoerig getest voordat deze in productie genomen worden. Ook na de productie worden er steekproeven gehouden om onze Royal Fireworks kwaliteit te waarborgen. Doordat wij dit doen doorstaan onze artikelen de in Nederland verplichte CE-keuring met gemak. Al het vuurwerk dat wij in Nederland verkopen heeft dus het CE-keurmerk. Zo bent u er zeker van dat onze producten betrouwbaar zijn.

Benieuwd naar de producten die wij zoal verkopen? Kijk dan naar de product vuurwerkfilmpjes die wij gemaakt hebben. Alle productfilmpjes zijn per stuk gefilmd én geschoten in Nederland. Dit betekent dat u de vuurwerkartikelen die wij gebruikt hebben ook daadwerkelijk kan kopen voor een onvergetelijke oudejaarsavond.

Inmiddels zijn er in Nederland meer dan 40 Royal Fireworks dealers. Wilt u weten of er bij u in de buurt vuurwerk van Royal Fireworks verkocht wordt klik dan hier.

Op dit moment zijn we bezig met het testen van de allernieuwste artikelen voor dit jaar.

Hou ons in de gaten, zodra we klaar zijn met de verplichte tests zullen we het hier stap voor stap onthullen.

De 3D modellen van de items zijn inmiddels klaar en staan al weer online, zodra we de films van de artikelen hebben zullen we deze ook posten.